[ Home ]
[ Registreer ]
[ Login ]
[ Reset paswoord ]
[ FAQ ]
[ Contact ]


Login:
Paswoord:
Onthou login:
Safety filter?!?

Wie een profiel aanmaakt op Modellennet maakt zichzelf kenbaar aan de buitenwereld als model, fotograaf of stylist. Een website als deze trekt echter ook personen aan die weinig of geen affiniteit hebben met modelfotografie.

Modellennet wil aan zijn leden een extra beveiliging geven, in de vorm van safety filters.

De Silver-account safety filter: geen sitemails van onbekenden

Een silver-account gebruiker kan zijn/haar account zodanig configureren dat onbekende gebruikers hem of haar geen sitemails kunnen sturen. Concreet betekent dit dat de Lite-accounts, waarvan we niet over gecontroleerde informatie beschikken, je geen sitemails kunnen sturen als je dat niet wenst. Zo wordt je enkel gecontacteerd door leden van wie we minstens de basisgegevens gecontroleerd hebben, en kunnen we onmiddellijk en gepast reageren mocht iemand zich misdragen.

Merk op dat dit een persoonlijke instelling is die je op elk moment kan wijzigen. Je kan de optie instellen door links in het menu te kiezen voor "Beheer" en vervolgens te klikken op "Voorkeuren aanpassen".

De Premium-account "enhanced" safety filter

Bovenop de safety filter van de Silver account, die toelaat om sitemails van Lite-accounts te blokkeren kan je als Premium lid ervoor kiezen om je albums enkel toegankelijk te maken voor Premium leden en/of enkel toegankelijk te maken voor Silver-account leden. Bovendien kan je er voor zorgen dat je ganse profiel enkel kan bezocht worden door Silver- of Premium leden, zodat je niet zichtbaar bent voor toevallige bezoekers van de site die enkel over een Lite account beschikken.

De optie om je albums enkel toegankelijk te maken voor Silver of Premium leden stel je in per album. Je surft hiervoor naar je profiel, kiest het betreffende album en klikt op "Bewerk". Onderaan verschijnt de optie om de toegang tot het album te beperken.

De optie om je ganse profiel af te schermen van de buitenwereld, of om het ontvangen van sitemails te beperken tot die van Silver of Premium leden, stel je in door links in het menu te kiezen voor "Beheer" en vervolgens te klikken op "Voorkeuren aanpassen".

Merk op: zelfs als je je profiel zodanig configureert dat enkel Silver of Premium leden je kunnen contacteren, kan een Lite-gebruikr nog steeds reageren op je berichen (via "reply").

Interesse? Safety filters zijn beschikbaar voor onze Silver en Premium accounts