[ Home ]
[ Registreer ]
[ Login ]
[ Reset paswoord ]
[ FAQ ]
[ Contact ]


Login:
Paswoord:
Onthou login:
Contracten - informatie
Achtergrond

We willen alle leden meer zekerheid bieden dat afspraken die gemaakt zijn, ook effectief zullen leiden tot een geslaagde shoot. Een goede shoot begint bij goede afspraken.

Na de shoot kunnen beide partijen de shoot evalueren. Wie te vaak een negatieve evaluatie krijgt, kan geen contracten meer afsluiten. Voor de leden is dat een sterke indicatie dat afspraken maken met deze persoon geen zekerheid biedt.

Praktisch

  1. Contact via sitemail: Zoek een partner om mee samen te werken, en bespreek de mogelijkheden van een shoot via sitemail. Het is NIET de bedoeling iedereen onmiddellijk te bestoken met een MNShootContract. Werk eerst de details uit via sitemail, en geef die pas nadien in in het formulier "MNShootContract".
  2. Geef MNShootContract in: In de mail vind je een knop "Maak MNShootContract". Ook op elk profiel vind je een knop "MNShootContract". Via deze knoppen kan je de details van je shoot afspraak ingeven.
  3. Leg het MNShootContract voor: Eenmaal alles correct ingevuld dien je het document voor te leggen aan de andere partij. Klik hiervoor op de knop "Voorleggen".
  4. De andere partij ...: De andere partij kan de details van het MNShootContract nalezen en aanvullen. Zo kan de andere partij zijn/haar telefoonnummer toevoegen aan de afspraken, of jouw info wijzigen. Eenmaal de andere partij tevreden is, klikt hij/zij op "Aanvaarden"
  5. Finaliseer: Lees zelf nog eens de gewijzigde gegevens door, en klik zelf ook op "Aanvaarden".
Momenteel is in het systeem een MNShootContract gemaakt. Wanneer de datum van de shoot gepasseerd is, kan je de shoot evalueren.
  1. Zoek het MNShootContract: Via "Beheer" kan je al je MNShootContracten raadplegen. Klik op "Bekijk MNShootContracten".
  2. Evalueer: Klik naast het MNShootContract op "Evalueer", en geef je evaluatie in. Deze evaluatie is strikt privé en wordt niet aan de andere partij bezorgd. Wie te vaak een negatieve evaluatie krijgt, kan geen MNShootContracten meer maken.

Wist je dat ...

  1. Je een contract waarbij de shoot-datum voorbij is kan verwijderen ("Del" knop) wanneer de tegenpartij het niet aanvaard had? Zo vult je lijst zich niet met contracten die nooit getekend werden of zullen worden.
  2. Je zelfs na de ondertekening van het contract, dit contract kan annuleren tot de dag voor de shoot. Dit wordt gezien als een tijdige annulatie, en resulteert dus niet in een negatieve evaluatie. Opletten: herhaaldelijk contracten annuleren is ook geen teken van betrouwbaarheid.

Feedback

Vragen of suggesties? Laat het ons weten